Bureau Van Dijk

Carolien van Dijk

Organisatietalent, personal/management assistent, directiesecretaresse

Ontzorgt, regelt en begeleidt.

Projecten & evenementen en secretariŽle ondersteuning.

Oplossingsgericht, prioriteiten stellend, enthousiasmerend, coachend.

" Things get done, when she is around "

Bureau Van Dijk

Carolien van Dijk

Bureau Van Dijk is een secretariaatsbureau dat in 2013 is opgericht door Carolien van Dijk. Zij gebruikt haar jarenlange ervaring als directiesecretaresse, management assistente en organisatietalent in verschillende bedrijfstakken voor een adequate invulling van interim opdrachten op het secretariŽle en management ondersteunende vlak.

Bureau Van Dijk onderscheidt zich in kwaliteit, zelfstandigheid, ondernemerschap, communicatie, efficiency, betrouwbaarheid en een persoonlijke enthousiaste aanpak.

Heeft u hulp nodig bij kantoorwerkzaamheden waar u zelf niet aan toe komt?
Voor al uw secretariŽle werkzaamheden (waaronder correspondentie, agendabeheer, commercie, telefoon, archiveren) verzorgen van bijeenkomsten of projectondersteuning: Bureau Van Dijk ontzorgt, regelt en begeleidt.

Met veel enthousiasme laat Bureau Van Dijk u weten wat de mogelijkheden zijn en wat Bureau Van Dijk voor u kan betekenen. Heeft u een incidentele opdracht of juist een structurele opdracht? Voor een korte periode of voor langere tijd? Bij u op kantoor of vanuit onze eigen locatie? Bureau Van Dijk staat graag voor u klaar.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van door ons dagelijks geleverde ondersteuning. Heeft u werkzaamheden in gedachten die hier niet genoemd zijn? Laat het ons weten en wij kunnen dit ongetwijfeld voor u invullen.

Alle uitgevoerde werkzaamheden worden op uurbasis maandelijks achteraf in rekening gebracht tegen een passend uurtarief. Het uiteindelijke overeengekomen vaste uurtarief wordt bepaald door factoren als aard van de werkzaamheden en de hoeveelheid (structurele) uren.

Algemene voorwaarden

De werkzaamheden worden gevoerd vanuit Bureau Van Dijk. Deze onderneming staat onder nummer 58661263 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Onder dit nummer zijn tevens de algemene voorwaarden gedeponeerd die op alle werkzaamheden van toepassing zijn.