Bureau Van Dijk

Carolien van Dijk

Organisatietalent, personal/management assistent, directiesecretaresse

Ontzorgt, regelt en begeleidt.

Projecten & evenementen en secretariŽle ondersteuning.

Oplossingsgericht, prioriteiten stellend, enthousiasmerend, coachend.

" Things get done, when she is around "

Referenties

De afgelopen jaren heb ik mede de regie gehad en meegewerkt aan de realisatie van diverse grootschalige evenementen. Mijn opdrachtgevers en werkgevers zijn meer dan tevreden geweest over mijn bereikte resultaten.

ITGIETOAN2019

2018- 2019, Organisatietalent, ITGIETOAN2019!

Vanuit mijn rol als aankomend President van Ladies' Circle Nederland een prachtig weekend georganiseerd waarin de landelijke jaarvergaderingen van drie serviceclubs onder ťťn dak zijn gebracht door Ladies' Circle 21 De Friese Wouden samen met de mannen van de Nederlandse Tafelronde en de 41Club Nederland.
Deze vergaderingen traditioneel afgesloten met een spetterend galafeest - 500 (inter) nationale gasten dit weekend ontvangen in Westcord WTC hotel te Leeuwarden.

#itgietoan2019 #LCNL #Nederlandsetafelronde #41Club #Westcord

Roald Herbrink

Roald Herbrink

Herbrink Makelaars Leusden 28 mei 2019, Carolien heeft met Roald samengewerkt in dezelfde groep

“Samenwerken met Carolien is een feest, alles wordt tot in detail uitgewerkt, alles klopt! Krijg je de kans om met Carolien samen te werken, pak deze kans dan met beide handen aan!”


Gemeente Tytsjerksteradiel

Bestuurssecretaresse a.i.

Gemeente Tytsjerksteradiel

sep. 2018 Ė mei 2019

Vanuit Bureau van Dijk ben ik verantwoordelijk voor alle secretariŽle en ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de burgemeester en de drie wethouders van de gemeente Tytsjerksteradiel.

Tytsy Willemsma

Tytsy Willemsma

Wethouder 22 mei 2019

“Ik heb Carolien in korte tijd leren kennen als een buitengewoon professioneel, gedreven en uiterst accurate ondersteuner. Zij tintelt van werken voor en met professionals. En als het er niet is, zorgt ze dat het er komt. Als u een uiterst betrouwbare, klantvriendelijke, professionele Ďregeltanteí zoekt, bent u bij haar aan het juiste adres. ”

Jeroen Gebben

Jeroen Gebben

Burgemeester gemeente Tytsjerksteradiel 15 april 2019

“Als burgemeester heb ik Carolien ervaren als een zorgvuldige, accurate, snelle en integere ondersteuner. Zicht op wensen van het bestuur met een vooruitziende blik. Bovendien kon er op gezette tijden heerlijk gelachen worden over situaties die we meemaakten. Kortom we hebben goed samengewerkt.”


Smallingerland

Gemeente Smallingerland, projectleider Elfwegentocht

Vanuit Bureau Van Dijk een mooie duurzame opdracht van drie maanden binnen mijn eigen gemeente!

In samenwerking met gemeente en Friesland Lease hebben we een groot ontbijtsymposium (600 deelnemers) georganiseerd als aanloop naar de grote parade van de Elfwegentocht. Met als spreker de Nederlandse astronaut Andrť Kuipers zelfs volop de landelijke pers gehaald.

Zie https://youtu.be/l0HGqTA-uVw

Van 1 tot en met 14 juli 2018 zoveel mogelijk met duurzame vervoersmiddelen reizen: dat is de doelstelling van "De Elfwegentocht".
Het project maakt deel uit van Culturele Hoofdstad Ė Fossielvrij Friesland en voor Drachten van de "Routekaart Duurzaam Smallingerland".

Door de gemeente Smallingerland ben ik aangesteld als projectleider en verantwoordelijk voor het initiŽren en coŲrdineren van:

Jan Baljeu

Jan Baljeu

Directeur Friesland Lease

“Carolien is uitermate energiek, gedreven en resultaatgericht. Door haar vermogen om op verschillende niveaus te kunnen schakelen en initiatieven te nemen waar dat nodig is, weet ze mensen voor zich te winnen en krijgt ze daardoor zaken voor elkaar. Bij tegenslag of gebrek aan medewerking laat ze zich niet uit het veld slaan om doelen te bereiken. Ze is zowel nuchter en stevig als het nodig is en, als charmant en gewoon heel erg aardig! Een topper!”

Jantie van der Laan

Jantie van der Laan

Aanjager van duurzaamheid in Retail, MKB en Gemeente

“Carolien heeft voor de gemeente Smallingerland het Elfwegenproject opgepakt en tot een zeer succesvol einde weten te brengen. Zeer gedreven, met overzicht over het totale project en aandacht voor het kleinste detail. Niet alleen het symposium met Andrť Kuipers en de fossielvrije parade liepen gesmeerd, maar de hele 2 weken Elfwegentocht in Smallingerland waren goed georganiseerd.
Het inhuren van Carolien geeft zowel rust als energie. Je weet dat, als je een project aan Carolien toevertrouwd, het zeker goed komt. Tegelijkertijd doet ze haar werk met zoveel enthousiasme, inzet en passie dat je, met veel energie en plezier, zaken samen oppakt. Kortom, werken met Carolien is heel prettig en succes verzekerd!”


Plus Nauta

Plus Nauta, projectondersteuning Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2018

Voor de Verkiezing Friese Ondernemer van het Jaar 2018 heeft Plus Nauta mij gevraagd voor projectondersteuning op de dag van de verkiezing in Leeuwarden.
Organisatietalent, ervaring, daadkracht en netwerk kwamen deze dag goed van pas.

De Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar, die na de eerste editie in 1989 is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie, wordt sinds 2000 georganiseerd door de Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar.

Aandacht voor ondernemerschap
Op de economische dynamiek in Frysl‚n mogen we best trots zijn met elkaar. De Stichting heeft zichzelf daarom tot doel gesteld om creativiteit en vernieuwing, of te wel excellent ondernemerschap, in Frysl‚n te stimuleren en te waarderen. De Finale is daar de meest zichtbare exponent van. Daarnaast is de Stichting een platform waar bestuurlijk en ondernemend Frysl‚n elkaar weet te ontmoeten en te spreken.

Al meer dan 25 jaar
Ieder jaar reikt de Stichting Verkiezing Friese Onderneming de ondernemingsprijs uit aan de beste Friese onderneming. Dat gebeurt tijdens een feestelijk evenement.


Accell IT

Accell IT, Project Management Officer a.i.

Vanuit Bureau Van Dijk een mooie opdracht van 5 maanden tot juni 2018 binnen het PMO team van ACCELL IT, waar ik mijn organisatietalent, ervaring en daadkracht graag voor beschikbaar heb gesteld.

Accell IT heeft tot taak het leveren van een compleet aanbod van diensten op het terrein van Informatie Technologie aan zowel de holding Accell Group als haar dochters in binnen en buitenland. Met compleet wordt bedoeld dat ieder bedrijfsproces waarin IT een rol speelt of kan spelen de aandacht heeft. Het bedrijfsmodel van Accell Group is gericht op sterke lokale en internationale topmerken met een eigen positionering en doelgroep. Enerzijds ondersteunt Accell IT deze verscheidenheid en anderzijds wordt Ė waar mogelijk Ė gestandaardiseerd om zo op een efficiŽnte wijze de besturing van een complexe organisatie mogelijk te maken.

PMO gaat over het organiseren, ondersteunen en beheersen van verandering. Als PMO medewerker heb ik gezorgd voor een rustpunt van inzicht en overzicht, waardoor de organisatie in staat is geweest zich ten volle te richten op het vormgeven van verandering. Met dus als geruststellende gedachte dat de PMO-medewerker alles eromheen goed heeft georganiseerd: de rapportages staan, er is inzicht in de risico's en de medewerkers weten wat van hen verwacht wordt. De organisatie heeft daarbij de garantie dat alle veranderinitiatieven in lijn zijn met de strategie.

Wim De Boer

Wim De Boer

Group IT Director at Accell Group

“Carolien heeft Accell IT op een prettige manier geholpen om het project management office inclusief contractmanagement - hoewel niet haar specialisatie - draaiende te houden gedurende een periode waarin vaste medewerkers ontbraken. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop zij dat heeft gedaan. Indien nodig zullen wij haar weer benaderen voor het ondersteunen in secretariŽle functies.”

Jacob Dijk

Jacob Dijk

Manager Information Management at Accell IT

“Carolien heb ik leren kennen als een leuke open spontane collega. Ze pakt zaken voortvarend op en doet meestal net een stapje extra. Proactief en inlevend. Ik heb goede discussies op gevoelige kwesties met haar kunnen voeren waarbij ze in staat is om goed te luisteren. Waar het nodig was heeft ze ook tijdelijk de rol van management assistent ingevuld.”

Tinyta de Rooy-Zandstra

Tinyta de Rooy-Zandstra

Accell IT | Communication | Facilities & Housing | Events | Networker | Connector

“Carolien is een echte doorzetter! Met haar passie voor het vak en haar tomeloze inzet en positive attitude bereikt zij veel. Een krachtige dame die ik graag in mijn netwerk heb.”


VCOG

VCOG, Directiesecretaresse a.i.

Vanuit Bureau van Dijk een mooie opdracht in verband met een overbrugperiode voor de VCOG bestuurder en het management. Als directiesecretaresse heb ik de spilfunctie vervuld en daarbij goede verbindingen gelegd met interne en externe partijen.

De VCOG is het schoolbestuur van elf christelijke basisscholen in de stad Groningen en Hoogkerk. Binnen VCOG wordt gewerkt vanuit de principes van integraal management. Dit betekent dat de verantwoordelijkheden in de organisatie zo dicht mogelijk bij het primair proces zijn belegd. Het bestuurskantoor draagt hieraan bij door een adviserende, ondersteunende en flexibele opstelling gericht op het helpen bij het bereiken van de gestelde doelen. VCOG biedt ondersteuning op het gebied van onderwijskwaliteit, personeel, financiŽn, kwaliteit, huisvesting, leerling ondersteuning en samenwerking met externen. De bestuurder vormt samen met de directeuren van de scholen en de staf het management.


Liesbeth Vos

Liesbeth Vos, PA

Liesbeth Vos, oud voorzitter College van Bestuur Friesland College, is nu zelfstandig gericht op innovatie, leren & ontwikkelen binnen zorginstellingen in Nederland.


CIOSNL

CIOSNL, bestuursondersteuner a.i.

Vanuit Bureau van Dijk ondersteun ik vanaf september 2017 de strategische bijeenkomsten (een tweedaagse per twee maanden) van het CIOSNL bestuur. De werkzaamheden bestaan uit het verslag leggen van en actie/ besluitenlijsten opstellen en follow up van (bijkomende) acties.

CIOS (Centraal Instituut Opleidingen Sportleiders) is een opleidingsinstituut dat in Nederland een aantal mbo-opleidingen aanbiedt. CIOSNL heeft de ambitie om organisaties die professionals opleiden voor een sportievere, socialere en gezondere samenleving, te ondersteunen en te faciliteren om zo onderwijs op de individuele CIOS-instituten te innoveren en te verbeteren. CIOSNL is meer dan de bundeling van 5 CIOS-onderwijsinstituten, CIOSNL wil kennis en informatie over opleiden en over sport, bewegen en gezondheid met elkaar en met anderen delen, genereren en ontsluiten. Vanuit intensieve regionale samenwerkingsrelaties worden de krachten gebundeld in CIOSNL om gesprekspartner te zijn in een netwerk van landelijke partners.


Caparis

Caparis, PA CEO a.i.

Vanuit Bureau Van Dijk heb ik een mooie opdracht tot het einde van het jaar 2017 als PA voor de CEO, Alex Bonnema en de directie waar ik mijn organisatietalent, ervaring en daadkracht beschikbaar stel.

Caparis is het waard om te leren kennen. Natuurlijk zijn het proces en het eindresultaat van groot belang. Maar het gaat ook om mensen. Die moeten zich optimaal kunnen ontwikkelen om zo goed mogelijk te integreren in de arbeidsmarkt. Dus stellen we reŽle doelen. We kijken goed naar de persoonlijke capaciteiten van de werknemer. En dat alles leidt tot een veelzijdige organisatie met ongekend toegewijde en vakkundige mensen!

Caparis is een NV waarvan de aandelen in handen zijn van 8 grote Friese gemeenten: Achtkarspelen, Heerenveen, Leeuwarden, Ooststellingwerf, Opsterland, Smallingerland, Tytsjerksteradiel en Weststellingwerf. Caparis voert voor deze gemeenten via de GR SW ĎFrysl‚ní ook de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) uit.


Foppe Fonds

Foppe Fonds, bestuursondersteuner a.i.

Vanuit Bureau van Dijk heb ik als tijdelijke vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof een ďharstikkeneĒ mooie opdracht gedaan voor het Foppe Fonds als bestuursondersteuner.

Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiŽle omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Beschermheer van het Foppe Fonds is Foppe de Haan.

Het bestuur beslist welke aanvragen gehonoreerd worden, aan welke activiteiten het fonds zijn medewerking verleent en bereidt de plannen voor de toekomst voor. De ondersteuning ziet toe op de secretariŽle afhandeling van sponsor events (fondswerving) en sponsorverzoeken vanuit de maatschappij.

Yke Faber

Yke Faber

Bedrijfsjurist at Arriva / voorzitter Foppe Fonds

“Carolien heeft zich een aantal maanden fantastisch ingezet voor het Foppe Fonds. Met haar enthousiasme, pro-actieve houding en ter zake kundigheid heeft Carolien bestuur en Raad van Toezicht van het fonds ondersteunt. Carolien is gedreven, toegankelijk en spontaan. Ze weet gemakkelijk contact te leggen en te onderhouden met de verschillende betrokkenen het fonds, van kinderen tot donateurs en van ouders tot bestuur. Het is plezierig werken met Carolien: enorme inzet en met humor!”


Friesland College

Friesland College, bestuurssecretaresse/PA voorzitter College van Bestuur

Vanuit Bureau Van Dijk heb ik een mooie opdracht voor het Friesland College als bestuurssecretaresse/ PA van Liesbeth Vos (voorzitter van het College van Bestuur tot mei 2017). |Speerpunt in deze periode was de transitie naar de praktijkroute (praktijkgestuurd leren).

Het Friesland College is een regionaal opleidingscentrum (ROC) en verzorgt middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneducatie. Jaarlijks volgen 15.000 cursisten een opleiding binnen het Friesland College, hiervan doet 10.000 een beroepsopleiding. Bij het Friesland College werken 1.100 mensen.

Enkele "projecten" binnen mijn functie waren het regelmatig organiseren van de bijeenkomsten met de Wiegelgroep, het secretariaat voeren van de IPF (InnovatiePactFrysl‚n), het College Arena en tot slot de organisatie van de MŁnchhausenbijeenkomsten. Daarnaast voer ik regelmatig examengesprekken met MBO studenten in het kader van Peer Assessment, examinering op ontwikkelingsbekwaam niveau voor de Zakelijke Dienstverlening & Communicatie.

Liesbeth Vos

Liesbeth Vos

Voorzitter College van Bestuur

“Carolien is de afgelopen jaren "mijn" PA geweest. Ik kan er kort over zijn, ze is gewoon goed! Pro actief, ondernemend, secuur en echt dienstverlenend. Wat ik zelf ook erg belangrijk vind is dat Carolien deze eigenschappen heeft in combinatie met een stevige mate van sensitiviteit en juist die mix maakt haar zo'n prima PA!!”

Magda Berndsen

Magda Berndsen

Voorzitter RvT Friesland College

“Ik ken Carolien als een zeer accurate en pro-actief acterende dame. Zij heeft al iets gedaan, voordat je het haar kan vragen. Daarnaast is zij doortastend, een goede gastvrouw en een heel plezierig mens. Ik kan haar van harte aanbevelen!”


Schouwburg De Lawei

Schouwburg De Lawei, directiesecretaresse

Vanuit Bureau Van Dijk heb ik een mooie opdracht voor Schouwburg De Lawei en ben ik verantwoordelijk voor reguliere secretariële en ondersteunende werkzaamheden van de algemeen directeur, de programmering & marketing én de ondersteuning voor de verbouw van de schouwburg.

De Lawei is een schouwburg met een divers cultureel aanbod. Het is het kloppend hart en dé culturele ontmoetingsplaats van Drachten en de regio.

Stef Avezaat

Stef Avezaat

Director at Theatre De Lawei

“Carolien heeft ruim een jaar het directie secretariaat van schouwburg De Lawei ondersteund. Dat heeft zij met zeer veel elan, accuratesse en humor gedaan. Ze paste vanaf dag een in het team. Een directie mag zich zeer gelukkig prijzen met zo een secretaresse! Voor Carolien geldt het motto van De Lawei: 'altijd applaus!'” 19 juni 2014


Iepenloftspul De Oerfal

Stichting Iepenloftspul De Oerfal, secretaris van stichtingsbestuur

Secretaris van het stichtingsbestuur samen met Jorrit Volkers (Deloitte) voorzitter, Jan Zeinstra (ZET B.V.) penningmeester, Hans Groeneweg (directeur verzetsmuseum) en Johan Akkerman (Deloitte), lid.

Samen met 4 bestuursleden ben ik ťťn van de oprichters van Stichting Iepenloftspul De Oerfal. In augustus en september 2013 zijn er in totaal 12 voorstelling gehouden waar per avond 600 toeschouwers in de Blokhuispoort de voorstelling zijn komen bekijken. Mijn werkzaamheden bestonden naast de algemene secretariŽle werkzaamheden van de stichting uit het organiseren van de premiere avond waar we in stijl van 1940-1945 300 exclusieve gasten hebben mogen verwelkomen en daarnaast een aantal avonden als bestuurslid van dienst de 600 toeschouwers te woord gestaan middels het dankwoord.

Jan S. Zeinstra

Jan S. Zeinstra

General Manager and Owner

“Carolien van Dijk is een enthousiaste en competente secretaris van onze stichting "De Oerfal". Zij regelt haar zaken consistent, op tijd en met een grote discipline. Heel belangrijk, zij lacht altijd en geeft een geweldige ondersteuning.” 5 september 2013

Stichting Iepenloftspul De Oerfal

Friesland Campina

Friesland Campina, directiesecretaresse en projectleider

Als projectleider verantwoordelijk voor het organiseren van diverse heidagen voor het MT, de top30, de top120 en het voltallige personeel van de locatie Leeuwarden, te weten 700 medewerkers. Mijn taakgebied lag hierbij op het organiseren en in goede banen leiden van de diverse dagen en was ik verantwoordelijk voor het beheer van het budget.

Daarnaast heb ik een initiŽrende rol gehad bij het neerzetten van de projectorganisatie ter realisatie van en de eerste contouren mogen opzetten voor het 100 jarig jubileum. Hieronder vielen onder andere het organiseren van een groot internationaal symposium, een reŁnie en tot slot een groot personeelsfeest.

Voorgaande functie kreeg ik toebedeeld nadat ik als tijdelijke vervanging vanwege ziekte, directiesecretaresse werd van Jarig Langhout, director Friesland Campina. (Responsible for the biggest supply point of evaporated milk in the world. Also spraydry and drumdry facilities for mainstream and Infant powders are part of the Opco.)

Jan Helms

Jan Helms

Manager Human Resources

“Carolien was werkzaam als Management-/Project Assistente op het Directie Secretariaat. Naast haar reguliere taken heeft zij zich gericht op:

Zij heeft haar werkzaamheden met grote inzet en toewijding uitgevoerd en daarbij blijk gegeven van een grote mate van zelfstandigheid en inventiviteit.” 19 juni 2013


Spinder Fietsendragers

Spinder Bike Carriers, executive assistant

Executive Assistant van de directeur grootaandeelhouder.
Ik was verantwoordelijk voor het office management. Tot mijn taken behoorde HRM, ICT, het organiseren van beurzen nationaal en internationaal, de interne verhuizing van kantoor en magazijn, notuleren van de aandeelhoudersvergaderingen en tot slot de complete bureau organisatie.

Jeroen de Quay

Jeroen de Quay

Managing Director, Spinder Bike Carriers

“Carolien bruist van motivatie, betrokkenheid en drive. Legt haar oor in de organisatie, is integer en houdt ervan om zaken direct af te werken. Ze is niet bang om buiten kaders te stappen om zaken voor elkaar te krijgen. Als nodig zet ze zaken in beweging. Ze is het toonbeeld van loyaliteit. Kortom, een TOP PA.” 4 april 2013

Hugo van Someren

Hugo van Someren

Co-Founder, JHJ Investments bv

“Carolien is een prettige selfstarting persoonlijkheid. Haar rol bij Spinder was breder dan secretaresse en die rol heeft ze met verve vervuld. Things get done, when she is around. Augustus 2012. Hugo van Someren, Co-owner at Spinder.” 28 augustus 2012


Oxxpop

Oxxpop

Samen met 3 bestuursleden ben ik ťťn van de oprichters van `Stichting Goede Doelen Dronrijp`. Vanaf 2007 wordt door deze stichting eens in de 3 jaar een groot benefietconcert Oxxpop in Dronrijp georganiseerd. Mijn werkzaamheden bestonden uit PR activiteiten en de algemene organisatie van de benefietavonden. De stichting genereert al een aantal malen op rij een batig saldo van enkele tienduizenden euroīs, welke aan goede doelen wordt geschonken.

Douwe H. de Boer

Douwe H. de Boer, Thoracc adviseur en accountants

Penningmeester, Stichting Goede Doelen Dronrijp ho. OXXPOP

“Carolien is, naast een positief ingesteld persoon, hardwerkend, ambitieus en zeer accuraat. Heel plezierig en goed om mee werken, daar kom je verder mee.” 11 januari 2013


Deloitte

Deloitte, Senior directiesecretaresse, personal assistent

Als PA was ik verantwoordelijk voor de bureauorganisatie en het relatiebeheer in Noord Nederland, en ondersteunde het partnerteam in het bijzonder twee partners in de locatie Leeuwarden. Als senior secretaresse gaf ik leiding aan het secretariaat, droeg zorg voor de personele invulling en was ik verantwoordelijk voor de kwaliteit. De opleiding HBO Officemanagement heeft me in deze jaren het kader gegeven om mij als "professional" verder te kunnen ontwikkelen. Enkele taakgebieden bij Deloitte waren planning en voorbereiding van diverse vergaderingen, notuleren en bewaken van de hieruit voortvloeiende afspraken en besluiten. Organiseren van evenementen, interne en externe bijeenkomsten, het boeken van binnenlandse en buitenlandse reizen, het namens het partnerteam behartigen van personele en financiŽle zaken en het verzorgen van het externe relatiebeheer.

Henk Jan RŲfekamp

Henk Jan RŲfekamp algemeen directeur Betonindustrie B.V. Concrelit

Algemeen directeur - DGA, Betonindustrie B.V. Concrelit

“Carolien is een uitermate enthousiaste en goedlachse regelneef die je om een boodschap kunt sturen. Adequaat, correct en zelfstandig. Dienstverlenend maar niet onderdanig. Een zeer prettig persoon om mee te werken.” 29 augustus 2012

Ben Mijnheer

Ben Mijnheer adviseur at MCA Mijnheer, coaching en advies

“Carolien is als secretaresse een topper. Ze verstaat haar vak, gaat voor kwaliteit en beschikt over de juiste vaktechnische competenties en drive om het een werkgever naar de zin te maken. We hebben een uitstekende samenwerking gehad en ik wens Carolien alle goeds toe voor de komende tijd!” 14 oktober 2011

Johan Diks

Johan Diks, partner BentAccera accountants, registeraccountant

“Carolien is een zeer gedreven en uitstekende senior secretaresse die in een volgende stap in haar carriŤre alle ervaring en kennis in zich heeft om voor kleine en grote organisaties zeer waardevol te zijn. Kernwaarden als zelfstandig, integer en betrokken zijn haar sterke punten. Ik heb altijd met veel voldoening met haar gewerkt en haar enthousiasme altijd als geweldig ervaren.” 3 oktober 2011

Jacques Buith

Jacques Buith, experienced risk management and Cyber Resilience Advisor

“Carolien is enthusiastic and always positive. She is focused on making the business better and as a result, always available to support. Because of here can-do attitude she was perfectly able to manage my agenda.” 18 september 2012